Sysinternals Homepage
Forum Home Forum Home > Sysinternals Utilities > Autoruns
  New Posts New Posts RSS Feed - Search Online not work when MSEdge default
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Search Online not work when MSEdge default

 Post Reply Post Reply
Author
Message
kyamauchi View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 04 November 2011
Status: Offline
Points: 25
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kyamauchi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Search Online not work when MSEdge default
    Posted: 27 January 2017 at 9:44am
On Windows 10 and Default Browser Microsoft Edge, Autoruns(and also Procmon, Procexp) 's Search Online Feature not work. LaunchWinApp.exe show daialogbox
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(X) ? <search text>
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(X) Windows cannot find '? <search text>'. Make sure you typed the name correctly, and then try again.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
If I change default my browser to Internet Explorer, Search Online work.
Back to Top
GregoryV View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 16 July 2017
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GregoryV Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 July 2017 at 4:39pm
Still broke with Edge as default browser
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2016 Web Wiz Ltd.