Sysinternals Homepage
Forum Home Forum Home > Sysinternals Utilities > Process Explorer
  New Posts New Posts RSS Feed - Showing Chinese characters
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Showing Chinese characters

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Marcus123 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 07 November 2016
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marcus123 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Showing Chinese characters
    Posted: 07 November 2016 at 4:26pm
I have this strange problem with Process Explorer in one of my computers it shows "private bytes" and "working set" in Chinese characters anybody ever had that problem or know what file might be responsable? Because I run many other process managers and Process Explorer is the only one that behaves that way.

Back to Top
mMm View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 03 February 2015
Status: Offline
Points: 12
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mMm Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 December 2017 at 4:13pm
I have the same issue on Windows 10.

Did you resolve it?
Back to Top
Marcus123 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 07 November 2016
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Marcus123 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 December 2017 at 7:56pm
No. I don't use that computer very often anymore. I never found an answer and I stopped searching a long time ago. Sorry...
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.06
Copyright ©2001-2016 Web Wiz Ltd.